TRAVLT

Djævlen sammenkaldte sine tjenere fra hele verden til et møde. I sin åbenbaringstale sagde han til sine tjenere  ”Vi kan desværre ikke forhindre de kristne i at gå i kirke, udøve ungdoms-arbejde, læse deres Bibel for at finde sandheden. Vi kan ikke engang forhindre dem i at indgå en tæt relation med Kristus. Når de har kontakt med Jesus, har vi ikke magt over dem.

Så lad dem bare gå i kirke og lad dem holde deres gudstjenester, men ………… stjæl deres tid. Så kan de ikke opretholde relationen med Kristus og mister deres kraft.
Jeg har en plan: Tjenere, afled deres tanker, således de ikke kan opretholde den vitale forbindelse med himlen i løbet af dagen.”

” Hvordan skal vi gøre det?” råbte disse tjenere i munden på hinanden.

Hold dem i gang med uvæsentlige ting. Lad dem finde på noget nyt hele tiden, så de ikke får tid til at tænke på himlen. Frist dem til at bruge penge, mere og mere, og lad dem hele tiden låne flere penge. Lad alle teenagere finde små jobs i en tidlig alder. Overbevis kvinderne om at de skal gå på arbejde og lade mændene arbejde i alle ugens dage. Jo flere timer jo bedre så de kan udfylde deres tomme tilværelse med finansielle tiltag. Forhindrer dem i at være sammen med deres børn. Lad familierne falde fra  hinanden, så de taber deres trygge boliger, hvor de kan være sammen med deres børn og hjælpe dem med lektierne. Lad dem være i gang hele tiden, så de ikke kan høre den stille stemme fra deres samvittighed. Lad dem hele tiden bruge deres radio i bilen eller deres MP3-afspiller.

Lad dem være beskæftiget med radio, tv, computer, MP3 m.m., så de ikke får tid til andet. Lad børnene plage deres forældre, indtil de alle sammen har en computer og tv på deres eget værelse. Disse tiltag er også gode for voksne. Internet over hele huset er et must. Sørg for at alle forretninger og restauranter konstant spiller musik. Det sørger for, at deres tanker og forstand tilstopper, så de ikke får tid til at tænke på de himmelske anliggender, der hvor Kristus er.

Overfylde deres postkasser med ting og sager: aviser, propaganda, reklamer, lotterier hvor man kan vinde mega-præmier, postordre kataloger og alt, hvad i bare kan finde på af reklame materiale. Gratis tilbud om vanedannende produkter, som tilsendes i blanco konvolutter. Sørg for at alt reklame bliver proppet med billedskønne kvinder og model-ler, så mændene kun ser på det udvendige og efterhånden bliver meget utilfredse med deres egne hustruer. Ha… ha… det varer ikke længe, så falder mange familier fra hinanden, også de gode ægteskaber. Sørg for at menneskene også får travlt i deres fritid. Giv dem alle en mobilos  - især børnene. Hold unge og ældre fast i computerspil. On-line-games er super. Så udfylder de deres tilværelse med en virtuel verden, som slet ikke findes. Lad dem komme hjem fra ferien udmattede og trætte. Lad dem ikke gå ude i naturen, hvor de kan komme til sig selv, falde til ro og finde Gud. Send dem hellere til diverse lege-lande, til sport, koncerter og biografer. Hold dem i gang, gang…

Involver dem i sladder og sniksnak når de kommer sammen i deres menigheder, så de kan tage hjem med uro, dårlig samvittighed og blande følelse i deres sind. Skab splid og forvirring. Skidt værre med det. Lad dem bare vinde sjæle, men sørg for at de har så travlt med alverdens ting og sager, så de slet ikke har tid til bøn og omsorg for disse sjæle. Så varer det ikke længe, før de arbejder i egen kraft og ofrer deres helbred og familierelationer for den gode sag. Det virker. ”Helt sikkert.”

Djævelens tjenere ville gerne gå i gang med arbejdet, så alle kristne fik travlt, travlt, travlt.

Artiklen er fra Holland og oversat af Tom Blom

TILBAGE TIL VIDNESBYRD