header


Vidnesbyrd

Gud er god

At have tillid til at Gud hjælper og sørger for mig har altid været en naturlig ting i mit liv. Bibelen lærer os, at vi skal lægge alle ting frem for Gud i bøn, og  han vil sørge for mig.

Jeg har altid haft et godt helbred. Men uden varsel fik jeg to blodpropper og kom på Sygehuset. Det viste sig, at venstre halspulsåre var næsten tilstoppet af forkalkning og det var noget derfra som rev sig løs og forårsagede propper i hjernen. Men lægerne er jo dygtige - de skannede mig og kunne se, at der kun var 20% gennemstrømning i halspulsåren. Jeg skulle opereres og have renset årene for forkalkning. Da jeg lå på operationsbordet spurgte de, om jeg var bange for det? Jeg var helt rolig og kunne fortælle, at der var englevagt omkring mig. Vore kristne venner var i bøn og jeg var i Guds hånd.

Det er fantastisk, at vi har en far i Himmelen som har lovet at være med alle dage.

Der blev taget blodprøver og de kom og fortalte, at jeg havde Prostata kræft og skulle undersøges på Urologisk afdeling. Her fik jeg tre behandlinger med 3 måneders mellemrum og fik taget blodprøver hver 3 måned. Det sidste halve år har der ingen kræftceller været i prøverne og jeg føler mig rask og frisk selv om jeg er fyldt 80 år!

Gud har omsorg for mig. Al ÆRE til min Far i Himmelen, jeg elsker Ham!

Af Johannes Jensen


TILBAGE TIL VIDNESBYRD